– Classes de Teatre? Sí! M’apunto! … (Potser millorin les meves sensacions quan parlo davant d’un públic: D)

Ets davant d’una audiència, compartint les teves idees sense por, amb tranquilitat. Ets conscient de l’espai que t’envolta i el teu cos es mou en ell amb total fluïdesa.

Et proposo el següent: tanca els ulls i imagina’t-ho.

Potser hagis sentit una mica de nerviosisme o por. Fins i tot els actors més experimentats en poden sentir en un escenari. La diferència? La capacitat d’improvisar, la concentració, la confiança, l’autoconeixement i l’actitud, entre d’altres coses. Els actors han afinat les seves habilitats comunicatives mitjançant la pràctica.

Vaig començar a donar classes a un grup de persones que volien provar què era això de “fer teatre”. Les seves professions? economistes, arquitectes i informàtics, etc. Les ganes de fer alguna cosa diferent els va conduir a rebre classes d’interpretació. En poc temps, van expressar la satisfacció per alguns canvis positius en la seva vida: “a la feina, miro els ulls de l’altra persona mentre parlem”, “he millorat la meva manera de donar classes a la universitat”, “M’ha pujat la autoestima “.
Avui aquests mateixos valents comencen el seu tercer any “fent teatre”.

Així neix el meu projecte Coffi Teatre. Vull portar les classes d’interpretació a les empreses i col · lectius, més enllà de l’àmbit dels actors professionals. Proposo una activitat afterwork-com ho són actualment les classes d’idioma, ioga o meditació-amb un valor afegit. Relaxa la teva ment, diverteix-te, trenca amb la rutina laboral i a més, millora les teves habilitats comunicatives i personals.

Us deixo amb els testimonials d’alguns dels meus alumnes:
“Adaptació ràpida a situacions inesperades.”
“Major facilitat per parlar en públic.”
“Major coneixement de les pròpies reaccions.”
“He millorat la meva capacitat per escoltar”
“Menys por a arriscar!”
“Més solta a les conferències”
“Major impacte davant de l’audiència”

Si no surts del teu cercle de confort et serà molt menys fàcil millorar en algun àmbit de la teva vida. Així que treu pols a la teva creativitat, vesteix-te còmode i vine a conèixer que tenen per a tu les classes d’interpretació. Segurament et sorprenguis, segurament repeteixis.

Aquest post va ser escrit per al Blog de Dianne Stronks

Dianne Stronks és una professional creativa, consultora d’idiomes, que ofereix tallers sobre com parlar en públic combinant la pedagogia, els idiomes i les tècniques teatrals per a un aprenentatge més efectiu. Us en recomano el blog ja que us pot aportar idees inspiradores i molt útils.

Clases de Teatro? Vale! Me apunto!…
(Quizás mejoren mis sensaciones cuando hablo delante de un público :D)

Estás delante de una audiencia, compartiendo tus ideas con soltura y tranquilidad. Eres consciente del espacio que te rodea y tu cuerpo se mueve en él con total fluidez.
Te propongo lo siguiente: cierra los ojos e imagínatelo.

Quizás hayas sentido algo de nerviosismo o miedo. Incluso los actores más experimentados lo sienten en un escenario. La diferencia? La capacidad de improvisar, la concentración, la confianza, el autoconocimiento y la actitud, entre otras cosas. Los actores han afinado sus habilidades comunicativas mediante la práctica.

Empecé a dar clases a un grupo de personas que querían probar qué era eso de “hacer teatro”. Sus profesiones? economistas, arquitectos e informáticos. Las ganas de hacer algo distinto les condujo a tomar clases de interpretación. Al poco tiempo, expresaron la satisfacción de algunos cambios positivos en su vida: ”en el trabajo, miro a los ojos de la otra persona mientras hablamos”, “he mejorado mi manera de dar clases en la universidad”, ”Me ha subido la autoestima”.
Hoy estos mismos valientes empiezan su tercer año “haciendo teatro”.

Así nace mi proyecto Coffi Teatre. Quiero llevar las clases de interpretación a las empresas y colectivos, más allá del ámbito de los actores profesionales. Propongo una actividad afterwork– como lo son actualmente las clases de idioma, yoga o meditación- con valor añadido. Relaja tu mente, diviértete, rompe con tu rutina laboral y además mejora tus habilidades comunicativas y personales.

Os dejo con los testimoniales de mis alumnos:
“Adaptación rápida a situaciones inesperadas.”
“Mayor facilidad per hablar en público.”
“Mayor conocimiento de les propias reacciones.”
“He mejorado mi capacidad para escuchar”
“menos miedo a arriesgarme!”
“Más suelta en las conferencias”
“Mayor impacto delante de la audiencia”

Si no sales de tu círculo de confort te será mucho menos fácil mejorar en algún ámbito de tu vida. Así que sácale polvo a tu creatividad, vístete cómodo y ve a conocer que tienen para ti las clases de interpretación. Seguramente te sorprendas, seguramente repitas.

Este post fue escrito para el Blog de ​​Dianne Stronks

Dianne Stronks es una profesional creativa, consultora de idiomas, que ofrece talleres sobre cómo hablar en público combinando la pedagogía, los idiomas y las técnicas teatrales para un aprendizaje más efectivo. Os recomiendo el blog ya que os aportará ideas inspiradoras y muy útiles.

Anuncios

Un pensamiento en “– Classes de Teatre? Sí! M’apunto! … (Potser millorin les meves sensacions quan parlo davant d’un públic: D)

  1. Pingback: Un eslògan per Coffi – Un eslogan para Coffi | Emma Dalmases

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s